Ονειρα γλυκα...

Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2007

Αγάπη της ζωής μου , Αγάπη δυνατή ..

Βραδάκι καλοκαιριού.. Σειρές κόκκινα φώτα από σταματημένα αυτοκίνητα δείχνουν νοητά , εκεί στο λόφο...Σε ένα θέατρο σκαλισμένο στο βράχο , φωτισμένο και γεμάτο ασφυκτικά από κόσμο ..

Ψάχνω με τα μάτια να βρώ μια μικρή γωνιά αδειανή , μια θέση στο όνειρο .. Μάταια .. Οι κερκίδες κατάμεστες και η μικρή μελαχρινή ύπαρξη της ζωής μου θέλει να κρεμαστεί εκεί κάτω από την σκηνή...
Της εξηγώ ότι μια θέση στο κέντρο του θεάτρου θα είναι πολύ καλύτερη ..
Ψάχνω , ψάχνει ..Κάτι γίνεται και στα μάτια της λάμπει η χαρά ..

Πως είναι άραγε να νιώθει για πρώτη φορά αυτή την μαγεία της στιγμής ; Την μαγεία μιας συναυλίας με νότες αγαπημένες και χαραγμένες στην καρδιά ;

Φυσάει εδώ ψηλά και το τρίχωμα από τα χέρια μου έχει σηκωθεί λιγάκι....

Μικρά φωτάκια σε μώβ και κόκκινο χρώμα σε πρώτο πλάνο , επάνω στην σκηνή.. Σε δεύτερο πλάνο η Αθήνα απλώνεται μπροστά και μας αγκαλιάζει .. Η ζωή είναι εκεί και νιώθεις πως πρέπει να ζήσεις γιατί η ευτυχία είναι στιγμές και κανείς δεν μπορεί να τις κερδίσει με άλλο τρόπο..
Σε λίγο εκείνος είναι στο κέντρο της σκηνής και τραγουδά .. Η μικρή πότε χοροπηδά και ποτέ κινεί ρυθμικά τα χέρια της ανάλογα με την μουσική ..

Πως είναι άραγε να μην σε πονάνε τα τραγούδια ; Να μην νιώθεις τσιμπήματα στην καρδιά στο άκουσμα των στίχων τους ;


"Στενά μπαλκόνια, δειλινά στενά
καρδιές μπαλόνια πετούν στο πουθενά
ποτάμι μαύρο στις φλέβες μου κυλάς
κι ας μην ξανάβρω τον τρόπο που φιλάς".


Η μουσική γλυκιά και χαλαρωτική .. Οι πόνοι στον αυχένα μου υποχωρούν . Τα νεύρα του λαιμού μου είπαν να αφήσουν πια αυτή την κλασσική κοτσίδα που λάνσαραν μέχρι τώρα και να αφεθούν ελεύθερα σε χτένισμα απλό και χαλαρό ειδικά για αυτή την γοητευτική μουσική νύχτα....

Νύχτα , γοητεία , μουσικά , μαγεία , γλυκό τέλος ..

Εκείνος χαιρετάει τον κόσμο με αγάπη .. Φαίνεται στα μάτια του από το video wall που ζουμάρει ..
Και εμείς , κρατώντας η μία το χέρι της άλλης κατηφορίζουμε τον δρόμο .. Κάποιο ταξί δίνει την ευκαιρία στο σώμα μας να χαλαρώσει και να μικρύνει την απόσταση από το σπίτι που φιλοξενεί τα όνειρά μας ..

Δεν αφήνω το χέρι σου .. Το τραγούδι που έχεις επιλέξει να παίζει το κινητό σου όταν σε παίρνω τηλέφωνο είναι προφητικό ..


"Να είσαι εκεί πάντα μέσα στην ζωή μου ,
τα φώτα της ν’ ανάβεις ,
και ας μην την ζείς μαζί μου..
Αν λίγο μ’ αγαπάς να είσαι εκεί ,
Αγάπη της ζωής μου αγάπη δυνατή.."

Ετικέτες

Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2007

Σπίτι μου , σπιτάκι μου ..

Είμαι σε φάση ανανέωσης , σας το έχω ξαναπεί .. Φτιάχνω το σπίτι λιγάκι , έφτιαξα την βεράντα περισσότερο και γενικά ψάχνομαι για νέες ιδέες οσον αφορά στο σπίτι και την διακόσμηση ..
Ετσι σήμερα βρέθηκα μπροστά στο blog "σπίτι μου , σπιτάκι μου" που με εντυπωσίασε .. Ψαγμένες ιδέες , προχωρημένο design και γενικά .. η χαρά του διακοσμείν..

Σας το προτείνω , είναι διαφορετικό και βοηθάει να κάνεις "όνειρα γλυκά" για το πως θα διακοσμήσεις το σπίτι σου , με ανοικτά τα μάτια !